Welcome to Web Hosting Forum - Net Hosting Talk

Register now and be part of our community! When you register with the Net Hosting Talk you can join in with topics, start new topics, and generally be a part of the first level of our community. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Website is not working without www

BarbaraDen

Newbie
Messages
3
Reaction score
1
Hello,

I have the strangest problem with my website. I have a website, and blog, like this: www.mywebsite/blog. The blog works fine. But, when I type mywebsite.com/blog (without www), I get a "500 internal server error".

Does anyone know what the problem is?
 

maher

Newbie
Messages
12
Reaction score
2
You can redirect your website URL from non-www to www. Add this code to the beginning of the .htaccess file:
You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.
You just need to substitute yourdomain.com with your actual domain name.
 

qis.host

Newbie
Messages
8
Reaction score
0
Hello,

I have the strangest problem with my website. I have a website, and blog, like this: www.mywebsite/blog. The blog works fine. But, when I type mywebsite.com/blog (without www), I get a "500 internal server error".

Does anyone know what the problem is?
Did you look to your httpd or apache error log files ? you can found more information in apache error logs.

If you have webhosting , just open ticket to your webhosting provider.
 

BMFHost

Newbie
Messages
21
Reaction score
0
Hello,

I have the strangest problem with my website. I have a website, and blog, like this: www.mywebsite/blog. The blog works fine. But, when I type mywebsite.com/blog (without www), I get a "500 internal server error".

Does anyone know what the problem is?
If you have WordPress on your blog, search for "Really Simple SSL" plugin, install it and activate it. It should fix the issue for you.
 

scohosting

Newbie
Messages
8
Reaction score
0
Hello,

I have the strangest problem with my website. I have a website, and blog, like this: www.mywebsite/blog. The blog works fine. But, when I type mywebsite.com/blog (without www), I get a "500 internal server error".

Does anyone know what the problem is?
You should check the web server logs, that's the only way you can see what the problem is. You should post here the error from your logs and maybe we can help you
 

Advertisement

Top